Магична празнична атмосфера во пресрет на новогодишните празници во Рамстор Мол

Големи попусти и голема наградна игра за сите вас

Рамстор Мол во пресрет на новогодишните празници обезбеди големи попусти со што овие празници ќе ви ги направи магични. Магичната атмосфера во пресрет на празниците е збогатена со попусти кои најчесто се поврзуваат со доаѓањето на Новата Година, омилените денови на секое семејство кога царува насмевката и позитивната енергија.

Најважно од се е да знаете дека наградната игра за нов автомобил Форд Екоспорт е  се уште во тек и со сметка од само 1000 денари во било кое продажно место во Рамстор Мол вие станувате потенцијален добитник на нов автомобил. Вашата фискална сметка треба да ја приложите на официјалниот пулт на Рамстор Мол со што ќе добиете купон кој треба да го пополните и да го ставите во среќната кутија. Наградната игра трае до 16.01.2020 година, а извлекувањето на добитникот на автомобилот е закажано на 17.01.2020 година.

Затоа бидете дел од магичната приказна во Рамстор Мол, уживајте во предновогодишниот шопинг и учествувајте во големата наградна игра за нов автомобил.