ЕПП

Samsung ги претставува уредите со вештачка интелигенција за 2024 година на конференцијата „World of Samsung“

На европската конференција ќе биде покажано како вештачката интелигенција (AI) овозможува нови поврзани лајфстајл искуства преку линијата производи на Samsung за 2024 година