ЕПП

CES 2020: Samsung го прогласи почетокот на Еre искуствата

Samsung во Лас Вегас претстави многубројни иновации кои ја ставаат технологијата во служба на човекот – робот за лична нега, домови на иднината базирани на вештачка интелигенција и паметни градови засновани на Интернет на Нештата и 5G мрежа