ЕПП

Претставен Samsung Galaxy S20: Променете го начинот на кој што го доживувате светот

Galaxy S20 серијата е прва 5G линија на водечки паметни телефони на компанијата Samsung и истата носи 5G можности и технологија на камерата на база на вештачка интелигенција креирана за иднината на комуникацијата