Магични денови во декември: Кога вселената ќе биде на ваша страна?

Во овие магични денови сме заштитени од ѕвездите, планетите и целиот универзум! На овие датуми среќата им доаѓа на повеќето луѓе. Време е да дознаеме во кои денови во декември ќе бидеме успешни и зошто!

Почетокот на зимата е време кога ноќите се што е можно подолги, а времето е максимално студено. Ова не значи дека треба да страдате од недостаток на енергија. Препуштете се на пријатни активности во друштво на најблиските и проверете кои денови од последниот месец од годината ќе ви донесат среќа да ги искористите максимално.

Еве ги најуспешните денови во декември:


1 декември - Нептун станува директен

Ретроградниот Нептун ни донесе многу проблеми, но на првиот ден од зимата тие ќе исчезнат. Се работи за лошо расположение и лоши спомени. Многу луѓе конечно ќе можат да станат понезависни, попродуктивни и мотивирани. Крајот на годината е одличен за активен бизнис и работа.


Следна страна