Мараја Кери еднаш не научи што е добар стил: Не се знае што е полошо - хулахопките, ултра високите сандали или светките (ФОТО)

Мараја Кери има раскошен глас за пеење, и е еден од најдобрите вокали во светот, но дефинитивно нема чувство за добар стил на облекување. Второто го докажува со секое појавување во јавноста.

Познатата пејачка Мараја Кери е фотографирана додека излегувала од познат хотел во Њујорк. Таа е весела, но нејзиното модно издание го расипа расположението на љубителите на добриот стил.

Има неколку причини за тоа: прво, мини фустан украсен со милион светки, второ, хулахопки кои беа дополнителен детаљ за модната катастрофа и трето, чевли кои нема да се вклопат со ниту една облека за милион години.

И како тоа да не беше доволно, Мараја стави повеќе од впечатлив сребрен накит и очила кои целосно „залутаа“ во оваа модна приказна.

Ако се прашувавте каде отиде ваква пејачката, одговорот е на промоцијата на новиот филм на комичарот Били Ајхнер. 


извор: zenablic