Ефикасен метод за брзо отстранување на маснотии од стомакот

Германскиот научник Мајкл Дешпегел објаснува како брзо да се ослободите од маснотии во стомакот и маснотии од половината.

Тој предлага да се држиме до формулата „2 + 2 + 4“.

Ова значи дека во текот на првите два дена треба да се практикува кардио тренинг, како што се брзо пешачење, пливање или возење велосипед. Во наредните два дена, правете напорни вежби, но со мал интензитет, можете да ги правите и дома.

Во текот на овие 4 дена, лицето коешто сака да ги намали маснотиите од својот стомак и да има помала половина, исто така, мора да внимава каков тип на храна внесува во организмот. 

Во текот на преостанатите 3 дена во неделата, можете да се одморите од вежбање и да се опуштите малку со видот на храна којашто ја консумирате, сепак не претерувајте со чипсови, газирани пијалоци, конзервирана храна и шеќери.