МЛАДИОТ НИКОЛА БОЛЕДУВА ОД РАК НА КОСКИТЕ - Потребна му е финансиска помош

Низ медиумите и социјалните мрежи се шири апел за помош на младиот Никола Ѓорѓиев. 

Како што се пренесува младиот Никола боледува од рак на коските и потребни му се средства за негово понатамошно лекување.


Сите хумани граѓани може да донираат на трансакциската сметка: 200003717578051

Од она што го споеделуваат твитерџиите, Никола нема родители и живее со неговите баба и дедо. Се повикуваат сите хумани граѓани да му помогнат да го продолжи своето лекување. 

Фото: Принтскрин/Твитер