Мода во лифт: Викторија Лоба знае како, а изборот ѝ е врвен

Многу често пејачката Викторија Лоба ја гледаме на рекламни кампањи, а има и зошто кога е толку убава и знае да ги носи нештата. 

Но, и приватно се облекува топ. Направи серија од фотографии во лифт со неколку изгледи, па можат да ви послужат како инспирација- и тоа добра и непогрешлива:

Еве како тоа изгледа:


Фото: Инстаграм