Моето лавче полни 2 години: Синот на Борко Ристовски со роденден во изолација

Синот на ракометарот Борко Ристовски наполни две години. Сопругата Николина ја сподели радоста на инстаграм:

„ 2 Април, најголемиот празник за мене. Моето лавче денеска полни 2 години. Те сакам сине! Биди се што ќе посакаш во животот свој, но пред тоа биди СРЕЌЕН “, напиша мама Нина.