Најголеми егоисти: Само 4 хороскопски знаци

Тие секогаш ќе се изберат себеси пред сите другите.

Овен
Претставниците на овој знак се прилично инфантилни. Можеби им е тешко да разберат дека желбите и потребите на другите се различни од нивните.
Тоа е како бебе кое вреска цела ноќ без да сфати дека неговата мајка е уморна и сака да се одмори. Во принцип, Овнот не може да се сочувствува со другите луѓе.


Следна страна