Направете го ова и ќе го намалите крвниот притисок за само 15 минути

Кардиолог Мартин Хол со вреден  совет

Кардиологот Мартин Хол, директор на Центарот за превентивна и спортска медицина при Техничкиот универзитет во Минхен, објасни како може крвниот притисок без лекови лесно да се нормализира.

Лекарот изјавил дека е можно да се намали крвниот притисок за само 15 минути на ден, без да се проголтаат неколку апчиња.

Што советува кардиологот прочитајте на Машки магазин.