Не го одложувај купувањето, одложи го плаќањетo: Акција на Нептун и Diners Club

Нептун и Diners Club повторно во акција! 

Последниот месец е совршен за да ја заокружите годината со нов апарат за домаќинството што одамна сте го пoсакувале или пак недостасува во вашиот дом.

Имено со новата и одлична акција на Нептун и Diners Club, може да купувате сега на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА, а да почнете да плаќате од 1 март 2020г.!

*Акцијата трае од 03.12.2019 до 13.01.2020

* Проморивната акција важи само за производи кои се на промо акција/ производи на летоци.

Не го одложувај купувањето, одложи го плаќањето! Аплицирај за Diners Club картичка денес и уживај ексклузивни поволности!

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!