(Не)обични нокти: Идеи за маникир кои ќе ги обожавате есенва

Ви носиме предлог маникири кои се едноставни, не се впечатливи, а повторно се по нешто поинакви и посебни. Со тоа, ваквите нокти подолго време ќе ви изгледаат уредно, бидејќи нема многу да се познава доколку лакот се излупи или кога ноктите ќе пораснат малку.

View this post on Instagram

A post shared by K i n g a (@xpositiv)

#