Од втори октомври: Следува голема среќа за два хороскопски знаци

ШКОРПИЈА

Изгледа дека овој октомври ќе ги остварите долго посакуваните соништа. Сега е време да ризикувате и да го направите првиот чекор кон промените. Успешно ќе ви биде и љубовното поле. Овој месец ќе ви носи само успеси и среќа

Вашиот љубовен и друштвен живот овој месец ќе процветаат. Би можеле да добиете посебни признанија, бидејќи вашата креативност ќе биде на високо ниво.

ВАГА

По емоционалните падови кои ги поминавте, сега како феникс ќе станете и ќе ја преземете контролата над својот живот. Ќе се впуштите и во нови авантури и ќе побегнете од својата сигурна зона. Овој месец за вас е месец на возбудувања.

Во октомври ќе бидете како магнети. Ќе ги привлекувате луѓето кон себе, а со некој кој веќе го познавате ќе започнете врска. Луѓето напросто нема да може да ви оддолеат.