Одберете паричник според хороскопскиот знак: Која боја привлекува пари?


Рак, Лав и Девица - добро е да се купи бел, црвен, златен или син паричник. Избегнувајте виолетова и зелена боја - тие ќе ве одведат до целосен банкрот.


Претходна страна  Следна страна