Откако е ослободена од канџите на сопствениот татко, Бритни Спирс планира да го направи она што не можеше во претходните 13 години

Откако беше ослободена од старателството на нејзиниот татко Џејми по 13 болни години, Бритни Спирс конечно ја доби желбата за живот бидејќи веќе ја планира својата иднина.

Според странските медиуми, таа би сакала да ја круниса својата љубов со Сем Асгари, нејзиниот личен тренер, со брак пред да наполни 40 години, што не можеше да го направи додека нејзиниот татко го имаше старателството над неа.

Исто така, бидејќи немаше увид во нејзините финансии, Бритни сега сака да знае каде се потрошени нејзините пари што ги имаше Џејми.

Се претпоставува дека на прославата ќе покани познати личности кои ја поддржувале во текот на сите години, а на списокот потенцијални гости се и Парис Хилтон, Мадона, Кардашијан, Мајли Сајрус и Шер.

- Нејзините приоритети се непосреден брак, бременост и постепено враќање во општествениот живот. Таа исто така сака да знае каде се потрошени нејзините пари. Тоа ќе биде многу динамичен период за неа - вели пријател.

На местото на таткото на Бритни дојде Џон Забел, сметководител избран од Бритни и нејзиниот адвокат, привремено да ги надгледува нејзините финансии. Следното рочиште за преиспитување на престанокот на нејзиното право на старателство е закажано за 12 ноември.