Ова се најсилните астропарови: Фатални комбинации - не им може никој ништо

Овие хороскопски комбинации се толку силни што дури ни судбината не може да им направи ништо

Стрелец и Овен 

Овој пар е длабоко емотивно приврзан. Заради бунтовни склоности, спојувањето на овие знаци не е лесно, но штом ќе се спојат - двајцата си одговараат одлично. И Стрелецот и Овенот бегаат од рутина и лудо се забавуваат заедно. 

Рак и Риби

Фантастичен пар кој совршено се разбира еден со друг на прв поглед. Тие се крајно внимателни и чувствителни едни на други, заедно остануваат во тага и радост. Несомнено - ова е двојката со најдлабока емотивна врска.

Вага и Рак

Двајцата се надополнуваат скоро на сите нивоа и кога ќе се обединат - само небото е нивна граница. Овие два знака се според хороскопските „роднински духови“.

Шкорпија и Вага

Тие се длабоко емотивно поврзани. Нивната заедничка страст и посветеност еден кон друг го прават овој пар неуништлив. Во интимна смисла, тие совршено се вклопуваат.

Близнаци и Водолија

Ова се два лика кои совршено се надополнуваат. Дури и ако тие понекогаш имаат спротивставени мислења за одредени прашања, тие знаат како да мотивираат и да се согласат. Слабоста на едниот партнер секогаш се компензира со силата на другиот. Заедно тие можат да ги преживеат сите бури.