Овој хороскопски знaк заведува толку лесно, што нема ни да забележите

Тие се вешти во убедувањето. Тој толку вешто ќе ве заведе со зборови што дури и нема да знаете што ви се случува. Тој знае како да ја насмее саканата личност, да ја утеши, а кога е заљубен, неговото внимание е доказ за љубовта.

Недостатоци: сака да биде во право и тешко се поднесува кога партнерот се спротивставува на против-аргументи. Тој тоа го доживува лично, како напад врз себе. Егото ја води играта.