ПАДНА ТАВАН ВРЗ УЧЕНИЧКА ВО БИТОЛА: Прокиснале таваните, ученичката во болница

Падна таван врз ученичка во битолското средно медицинско училиште, додека таа била во еден од училишните тоалети.

Девојчето е во Клиничката болница во Битола, каде се јавила заради болки во раката.

Директорката на училиштето Наташа Илиева, информираше дека таваните прикиснале, иако неодамна биле реконструирани. 

Деталите погледнете ги на Фактор тука.