Паника во East Gate Mall: Стотици ежови го нападнаа трговскиот центар (ВИДЕО)

Волшебна подготовка, креација и реализација на градинките „Светот на Колорес“ кои и оваа година со своите дечиња успеаа да бидат најуникатна маска за 1-ви Април

Шетајќи низ „East Gate Mall“ ги затекнавме маскираните дечиња ежиња од градинката „Светот на колорес“ кои ни го разубавија денот.

Дечињата предизвикаа воодушевување и измамија насмевка на нашите лица, а несомнено и на лицата на сите минувачи. 


Секоја чест за трудот на тимот за прекрасната реализација на овој проект.