Пеењето ѝ оди од рака, но одржувањето на линијата потешко: Антониа Гиговска искрено за килограмите

Младата пејачка Антониа Гиговска пред огледалото на Женски Магазин откри како ја одржува својата линија.

- Љубител сум на храна, можеби и затоа ми оди потешко. Но, со тренинзи се обидувам да ја одржувам линијата. И секако со пешачење- беше искрена Гиговска, која во моментов е една од најкоментираните девојки на Балканов.