По победата на тешката болест, уште една причина да ја сака повеќе: Ацо Пејовиќ горд на сопругата Билјана

Пејачот Ацо Пејовиќ има три ќерки од долгогодишниот брак со Билјана Пејовиќ, Магдалена, Марија и Ива

Неодамна, Ацо низ солзи им раскажа на сите за нивната борба со болеста на Билјана, од која тие излегоа како победници.

- Лекарот што ја однесе на операција ги повика моите деца да ја видат затоа што тоа можеби е последен пат - изјави неодамна Пејовиќ.

Весна Милановиќ еднаш објави фотографија од сопругата на пејачот Ацо Пејовиќ и гордо истакна како Билјана станала доктор по економија.

Весна напиша трогателна порака во која ја пофали Билјана и ѝ покажа колку ја цени. 

View this post on Instagram

A post shared by Vesna Milanovic (@vecamilanovic)Г-ѓа Пејовиќ ретко е изложена во јавноста, но Ацо не крие дека ја обожава својата сопруга и дека таа е неговата најголема поддршка.

- Таа е нашиот ветер, нашата утеха, понекогаш плимата, понекогаш осеката ... Таа е маж, таа е гласот на разумот, гледа и знае, има рецепт како да биде совршен пријател, како да се помири непомирливото и како да љубиме и сакаме ... од денес, таа има право секој ден да ни „удира“ по една воспитна. Бидејќи, дами и господа, ви ја претставувам Билјана Пејовиќ, доктор на економски науки - напиша Весна Милановиќ во описот на фотографијата.


Фото: Инстаграм/aco_pejovic

Можеби ќе ве интересира:

Таа матурантка, тој пејач: Како се роди љубов меѓу Ацо Пејовиќ и неговата сопруга