Полна месечина во Риби носи промени: Овен да се подготви за изолација, Лавот за животна промена

Подгответе се ...

Полната месечина во Риби на 21 септември видно ќе ја почувствуваат многумина, а како ќе се одрази на вашиот знак, погледнете подолу:

Овен

За вас се активираат 12 куќи. Тоа е куќа на изолација, длабоки мисли за вашата потсвест, но љубов во смисла на карма или судбина. Може да очекувате тајна љубовна врска, а за некои, може да се врати личност од минатото. Некои Овни ќе се справат со нивната психа и нивните длабоки и скриени емоции, како и нивните мисли.

Бик

Активирате 11 куќи како што е куќа на пријателства, надежи и желби и очекувања. Сега, ако сакате, можете да најдете нова работа преку влијателни луѓе. Исто така, ви претстои период на дружење и запознавање нови луѓе со кои можете да склопите долги и убави пријателства.

Близнаци

За вас е активирано полето на кариера и јавен живот. Кога Месечината е полна во 10 -та куќа, кариерата започнува по нагорна линија или некој деловен чекор завршува во позитивна смисла за вас и добивате извесно признание, односно ветер во грбот.

Рак

Сега е идеално време за планирање, особено кога станува збор за патувања, како и образование или дополнително образование. Сега вашите зборови се убави, убаво време е да ставите се‘ што мислите на хартија и да го прочитате по некое време. Ќе се изненадите и самите!


Следна страна