ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Наставник каков што сите посакуваат

Овој наставник го научил најпоуларниот танц меѓу учениците наречен „Shuffle Dance“, само за да ги оттргне од мобилните телефони. Имено тој забележал дека неговите ученици за време на одморите постојано ги користат мобилните телефони, па им поставил предизвик кој не можеле да го одбијат-заедно да вежбаат кога ќе имаат слободно време.

Во продолжение погледнете го видеото кое ќе ве воодушеви и ќе посакате барем накусо да се вратите во училишните клупи.