Пристигна моќниот астро период! Марс во Овен - 3 знаци ќе имаат неверојатна моќ

ОВЕН – Покрај Јупитер во вашиот знак, му се придружи и Марс, кој ќе донесе експлозивна енергија која ќе ја почувствувате. Ако се надевавте на мирен период, сето тоа паѓа во вода, бидејќи Марс нема да ви даде мир. Со оваа позиција на планетата можете да станете доминантна личност во секое општество и силно да ја промените својата судбина, само доколку сте доволно мудри и паметни.

СТРЕЛЕЦ – Марс во Овен ви носи период со повеќе акција. Марс во Овен ќе разбуди во вас спортски, но и натпреварувачки дух. Ќе треба да бидете најдобри во она што го правите. Ако сте слободни, една личност која носи спортска облека ќе ви го привлече вниманието. Ова е време на нови познанства, но излегувања на јавни места. Ако имате деца, ова е можност да бидете построг родител.

ЛАВ – Марс во Овен ви носи силен нагон за патување. Ќе уживате во секоја промена на престојот, па затоа треба да бидете подготвени за чести промени. Областа каде што се зборува германски ќе ви одговара. Ако одлучите да работите во странство во лето, можете да очекувате понапорна работа.

Марс во Овен негативно ќе се одрази на Јарците, Вагата и Ракот.


Фото: unsplash

Извор: информер.рс

Среќна недела за овие 3 хороскопски знаци: Ништо не може да им застане на патот


Претходна страна