Прво место за најдобра пејачка во светот: Андријана Јаневска е национално богатство

Жена, мајка, кралица и уште триста епитети за оваа лавица!

Еве и нов повод за гордост наша и за Андријана Јаневска

"Чест ми е да Ве известам дека го освоив првото место на натпреварот организиран од ЗАДА рекордс (САД), на кој се избираше најдобар пејач/пејачка од цел свет во минатите неколку месеци. Ви благодарам на сите кои ме поддржувате!"