Работи кои ги прават мажите кои искрено сакаат

Бракот или врска не мора да бидат чудни или тешки, па затоа е направена анкета на 5000 жени на различна возраст кои биле во брак или врска. Целта била научниците да откријат кои машки гестови ги ценат жените.

Според 71% жени, на прво место се довербата и верноста, а на второ малку внимание, односно фактот што нивниот партнер знае што сакаат.

Овие работи ги прават мажите кои искрено сакаат

1. Внимателно ве слуша кога половина час му објаснувате за кавгата со колешката на работа.

2. Ви го препушта далинскиот управувач кога гледате ТВ.

3. Не ве принудва да ги измиете забите пред да се бакнете за добро утро

4. Без срам оди да ви купи влошки

5. Никогаш не заборава да ви посака добра ноќ и кога не е со вас.

6. Ви праќа пораки за да ви каже дека му недостигате

7.  Се советува со вас пред да донесе важна одлука

8. Кога ви флертува друг фраер тој е љубоморен и горд

9. Плави долгорочни планови со вас.

10. Последното залче од оброкот го чува за вас.

11. Ве зафркава на начин кој е интересен и забавен

12. Ве запознава со неговите родители и пријатели.

13. Го игнорира мобилниот кога е со вас.

14. На излог му покажувате која маица ви се допаѓа, а тој следниот ден ве изненадува со истата.

15.Ви бара да се потпишете на честитки кои ги дава на мајката.

16. Не се чувствува „загрозено“ ако заработувате повеќе од него.

17. Ви дава поддршка во остварување на животните цели.

18. Секој ден ви кажува дека ве сака.