САМО ТРИ СЕ: Женски хороскопски знаци кои носат среќа

Доколку вашата поубава половина е еден од овие три знаци во хороскопот, ќе имате среќа.

Лав

Ќе го направи вашиот живот најубава љубовна приказна, бидејќи таа е онаа која никогаш не заборава на емоциите и потребите на својот избраник. Жената лав е животен сопатник, пријател, соборец во љубовта и проблемите, личност без која нема да можете да си го замислите денот. И самите ќе сфатите дека никој нема поискрено и пореално да ве сака од неа, бидејќи нејзиното срце е искрено, несебично и смело, а нејзиниот лик, тело, поглед и глас ќе бидат вашата душевна храна и дрога.


Следна страна