Секс без граници

  Бев под импресија на сексот и лежев. Стив стана и тури пијалак. Сакав да се опуштам, не ми се пиеше. Емили и Стив прво пиеја, па потоа почнаа пијалакот да го истураат по нивните тела. Потоа, од телата си го лижеа пијалакот. Се смееја и се бакнуваа со многу страст. Јас мислев дека ќе прекинеме, но тие очигледно немаа намера. Сексот им беше живот, би го правеле тоа бескрајно не е важно со кого, безгранично, го правеа рутински, без цел, само физички да се задоволат, не постоеше љубов меѓу нив.

  Емили легна врз Стив и го бакнуваше по целото тело. Стив почна да ме милува мене, а да ја лиже Емили. Им се придружив. Емили почна да ми ги бакнува градите. Стив ја лижеше и од градите почна да се спушта надолу кон папокот. Го лижеше пијалакот од нејзиниот папок, а потоа почна да се спушта кон бутините. Таа ги рашири нозете и тој почна да и ја лиже пичката. Таа почна да стенка со огромно задоволство. Јас го фатив за курот. Му беше толку тврд што му се сливаше слуз. Под мојата рака се топеше и го ставив директно во мојата пичка до крај. Почна да влегува и излегува во мене. Почнав да стенкам и набргу свршив. Во еден момент Емили го извади од кај мене и го лапна со цела сила до крај.

  Навистина, Емили единствено нешто што го знаеше и владееше беше сексот. Беше права порно ѕвезда. Мислам дека ретко кој како неа имаше дарба за водење љубов. Со јазикот облетуваше околу курот, а плунката и леташе на сите страни. Во еден момент почна да му ги лиже мадињата. Прскаше сперма по сите страни. Емили го бакнуваше сè уште, а тој се префрли и ме бакнуваше мене. Потоа се наведна и почна да ја лижи Емили. Таа се наведна кон мене, ми ги рашири нозете и почна со рацете да ми ги шири надворешните усни. Со јазикот ме залапа, а почнав да стенкам. „Ајде мила, таква те сакам“, викаше Емили. Сè појако и појако ме лижеше, веќе почнав да се грчам во бранови. Свршував веќе третпат. Телото еден миг ми беше прежешко, а другиот миг преладно.

  Во таков сексуален занес, нè осетивме колку време помина. Се менувавме тројцата. Мобилните телефони почнаа да ѕвонат. „Стефка и Елена се“, си помислив во себе. Се јавив. На другата страна беше Елена: „Вики, колку време ѕвониме. Се уплашивме дека нешто се случило“. Во меѓувреме, и Емили разговараше со Стефка. По кратко време прекина ѝ рече: „Овие уште 10 минути тука се“. Станавме, почнавме да се средуваме кој како стаса. Еден по еден се туширавме и ја средувавме дневната соба. При крај на расчистување на дневната соба се отвори влезната врата и влегоа двете.

  „Аaa, види кој дошол“, изненадено рече Елена кога го виде Стив со нас. Се поздравија сите. Атмосферата некако се залади. Елена понуди да седнеме, но Стефка измисли нешто набрзина и кажа дека морале да одат дома бидејќи имале итна работа и заминаа заедно со Емили.

  Откако излегоа, Елена му се обрати на Стив: „Стив дојди да ти покажам што купивме за свадбата. Вики е подготвена, а има уште неколку денови“. Стив позитивно се изненади. Елена нè покани да седнеме и му раскажуваше на Стив како поминувавме. Се пофали дека одлично се согласувавме и му објасни на дека ме запишала на јазик и на фитнес. Стив прокоментира: „Ако сака нека оди, чекам да заврши свадбата, но Вики е нестрплива и нека оди. Јазик и треба, а за убавина може и фитнес“.

  Станав да донесам вода, а Елена го искористи мигот и ја слушнав како му кажува: „Ти пак по старо почна, а? Сега по свадбата ќе седнеме и ќе разговараме заедно, но овој пат и Вики ќе седне со нас. Мораш сосем да се промениш веќе е крајно време“. Стив ѝ одговори: „Добро мамо, дојдов да ја видам Вики и си одам. Не знам сега што е проблемот. Престани!“

  Јас седнав со нив и прекинаа. Стив почна да кажува како работата им оди убаво. Дошле со Кире и уште двајца да земат некои материјали и заминуваат приквечер и уште некој ден ќе се вратат кога целосно ќе завршеле работа. Таман пред свадбата и парите ќе им ги даделе.

  Потоа Елена отиде во кујната да постави ручекот. Стив задрема. Се измори од сексот. Толку му беше од разговорот. Елена постави ручек, меѓутоа Стив не можеше да стане, спиеше. Јас и Елена ручавме. И јас отидов горе и по некое време сум заспала. По извесно време ме разбуди глас. Тоа беше гласот на Кире. Беше вознемирен и врескаше: „Не знам брат, ми се јавија од полиција. Ја нашле Леа и црнецот во критична состојба. Некои го испокршиле цел стан, со пиштол е пукано е врз нив и нож биле прободени неколкупати. Биле кај Леа во станот. Најверојатно, тоа се оние дилерине“.

  Елена плачеше, а Стив врескаше: „Доста, не паничи. Ќе ја разбудиш Вики“. Само што го спомна моето име, рипнав и тргнав накај вратата. Ја отворив и за пет чекори се најдов долу: „Што се случува“, прашав. Стив видно вознемирен и исплашен ми рече: „Вики, нешто имало збрка, некоја мешаница кај Леа во станот, па сега со Кире ќе одиме да ги видиме во болница дали се добро, таму ги пренеле“. Јас наивно прашав: „Зошто? Кој ги нападнал? Кои дилери?“

  „Вики, ништо не знаеме, полицијата му се јавила на Кире. Сега ќе одиме во полиција за да дадеме изјава и да ги видиме во болница. Од каде да знаеме кои се“. Но, беше повеќе од очигледно дека Стив и Кире ги знаат напаѓачите. Елена стоеше во дневната соба и шокирано слушаше. „Ајде Стив да одиме. Ако е сè во ред, ќе продолжиме на работа. Ако има проблем, ќе останеме“, му дофрли Кире.

  Јас бев потресена толку што сега почнав цела да се тресам Леа не заслужи може многу, но ваков крај, на никого не би му посакала. Секоја нивна постапка значеше нешто ступидно. Во што ли уште се заглавени којзнае. Кога излегуваа им дофрлив: „Те молам Стив, јави се веднаш кога се завршиш“. Стив климна со главата и излегоа. Ние со Елена седнавме во дневната соба. Седевме, зјапавме во телевизорот и чекавме новости. Сум задремала. По извесно време, Елена ме разбуди: „Вики, оди горе да спиеш. Стив се јави, биле во полиција да дадат изјава, па во болница. Двајцата биле во критична состојба. Има таму наши пријателки, ние утре ќе одиме. Стив и Кире заминаа по работа. Одмарај вечер, а утре е нов ден, нова радост“.

ТУЃИНКА