Сексот со нив е како возење во луна парк: Во прегратките на овој хороскопски знак ќе бидете расположени како никогаш досега

Да имате секс со истражувачки настроени и либерални припадници на овој знак е како да се возите во забавен парк. Среќата ги следи, па затоа и издишуваат  заедно со неа. Во неговите прегратки ќе бидете расположени како никогаш порано.

Стрелецот ќе ве фрли во сите правци и ќе ги надмине вашите сетила, па дури и ако искуството е кратко, тоа е незаборавно. Колку и да се добри љубовници, кои посветуваат големо внимание на бакнувањето, нивниот недостаток е што кон сексот може да се однесува како да не е нешто лично, т.е. можат да ја претворат личноста со која спијат во предмет за задоволување на нивната страст.

Се случува ова вообразено, енергично момче да не може да го контролира либидото и бидејќи е склон кон (благо) кршење на законот - може да ве убеди да имате секс на јавно место. За него, тоа е само уште еден извор на адреналин.

Понекогаш им недостасува храброст, па затоа малку иницијатива од ваша страна не е на одмет.

Сек*от со нив е како да се возите во луна парк: Во прегратките на овој хороскопски знак ќе бидете расположени како никогаш досега