Шкорпии: Зошто за жените родени во овој знак мечтае секој маж?

Со нив, знаете на што сте или мислите дека знаете.

Станува збор за Шкорпиите - кога се најслатки, не ги откриваат своите мисли и во бес, ако фрлаат работи, и честопати го прават тоа иако се држат до самоконтрола, не сте сигурни дека тие покажале сè што чувствуваат. Моќта, прво над себе, а потоа и над другите, е нивното мото. Тие се поголеми и подобри команданти од Овен и Лав, затоа што подобро ја познаваат човечката психа, нивната мотивација не е да се нагласат себеси, туку да ја контролираат ситуацијата за општо добро, без оглед дали станува збор за работа или семејство. Тие имаат достоинствен став и подготвени се да се жртвуваат за другите ако се многу мотивирани.

Тие точно знаат што сакаат и најчесто го добиваат. Тоа се жените запаметени, кои оставаат длабока трага во животот на сите. И, ако тие се нежни русокоси или страствени црнки, тие секогаш се доминантни - толку ги измамат своите партнери што не можат без нив.

Ако некој мисли да ги измами, следува одмазда, бидејќи жената Шкорпија не простува. Можеби страда, но никогаш нема да го покаже тоа, долго се сеќава на своите поранешни љубови, но се бори да го расчисти минатото. Партнерот на жена Шкорпија е секогаш послаб од неа, а кога е со подобар финансиски статус, тој е и попознат. И таа има начин да му даде до знаење. Да, тој не може без неа.