Што би направил секој хороскопски знак ако утре e последен ден на Земјата?

Вага - ќе напише писмо со упатства и мудри мисли за иднината (во случај некој да преживее).

Шкорпија - добро ќе поспие и ќе прочита дел од омилената книга.

Стрелец - ќе се обиде да направи нешто лудо и невнимателно.

Јарец - ќе ги повика сите најблиски.

Водолија - ќе направи спектакуларна забава по повод крајот на светот.

Риби - ќе биде насамо со својот сакан за последен пат.

Кои се најоптимистички хороскопски знаци

Фото: Инстаграм

Претходна страна