„Што е ова? Не знам што да правам“: Девојка плачејќи ја покажа „новата“ фризура (ВИДЕО)

Жртва на лоша фризура...

Девојка отишла на фризер за едноставна промена на косата, но со солзи во очите покажа каква фризура добила и не можеше да поверува што ѝ се случило.

Желбата за промена може да биде за различни важни настани во животот. Кај жените промената често се манифестира со фризурата. Некои жени се среќни што веќе го нашле совршениот фризер и самоуверено посетуваат одреден салон. Но, Деана Ведфилд, која е активна на TikTok, го сподели својот проблем со своите следбеници. 

Таа ја покажа својата фризура откако побарала од нејзиниот фризер „завеса шишки“. Скршената Деана откри како станала жртва на лош фризер.

"Што е ова? Не знам што да правам! Ова е страшно. Ѝ се заблагодарив и си заминав. Но што ми направи? Не знам ни како да го поправам ова", рече скршената девојка. 

Видеото веќе го погледнале над 4 милиони интернет корисници. Во коментарите жените ја советуваат девојката да ги прикрива шишките и да почека да пораснат повторно.

@deanna_woodfield

What do i do??

original sound - Deanna

извор:najzena

Боја на коса која ќе биде најголем тренд во 2023: Со причина се нарекува богата нијанса и го прави лицето да изгледа помладо и посвежо