Сите сакаат да имаат тело како нив: Затегнати македонски дами во домашна изолација

Како што одминува времето, полека но сигурно, на сите ни здосадува изолацијата и седењето дома. Но, во вонредна ситуација, мерките се тие и треба сите без исклучок да ги почитуваме. И на ова нешто ќе му дојде крај.

А во меѓувреме, погледнете што прават македонските фитнес инструкторки. Пред се, корисни работи кои помагаат за телото да биде секогаш активно и мускулите да бидат затегнати. Овие убавици се вистински мотиваторки, имат голем број следбеници на социјалните мрежи и многумина ги практикуваат нивните совети. Вежбаат од дома, а како го прават тоа ќе видите од видеата и фотографиите кои ги имаат прикачено.

Ана Стојанова

Има свои онлајн програми, планови за исхрана, планови за вежбање, неделни обраќања за своите обожаватели на социјалните мрежи, кои ги има во огромен број. Периодов е фокусирана на видео прогами и вежби кои се прават во домашна атмосфера.


Што прават Александра Наумовска, Ивана Стаменковска, Наташа Петровска, прочитајте на Машки магазин