Средба и покачување на плата за два знаци до крајот на октомври

Два хороскопски знаци до крајот на октомври ги очекува огромен успех во работата и нова љубов.

ВАГА

До крајот на месецов, треба да очекувате да ви се случи голема романса, во која емотивно ќе се препородите. Ќе зрачите со самодоверба.

Некогаш ќе се чувствувате заморени, но секој пат ќе имате сили за да продолжите со своите акции. Менталната и физичката енергија нема секогаш да бидат на задоволително ниво, но не смеете да бидете обесхрабрени.

Многу важна ќе ви биде грижата за најблиските. Не се пуштајте во сомнителни договори кои можат да значат компромиси и финансиски да ве ослабат. Не трошите непотербно на луксузи кои не ви се неопходни, а ќе ве стават во непријатна позиција ако имате неочекувани трошоци. Земајте течности и бидете физички активни. Не е препорачлива брзата храна ѝ не претерувајте со работата. Оддвојте доволно време за да се одморите.


Следна страна