Стил на денот: Чизмите на Јелена Розга - ги комбинира за секакви прилики, во секакви варијанти

Ќе ги посакате и вие!

Чизмите на Јелена Розга се дефинитивно модел каков што секоја жена заслужува да има во гардероберот.
Како што тоа го прави пејачката, чизмите можат да се комбинираат со најразлични комбинации за секакви пригоди и прилики, за секој дел од денот. 
Комфорни се, ја издолжуваат ногата и заедно со добар капут се единствените парчиња кои ви се потребни за стилска зима.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)