Стил на месецот: 5 чанти кои Французинките не ги испуштаат од раце оваа сезона

Софистицираниот стил без премногу труд одлично го опишува стилот на Французинките кои оваа сезона не се разделуваат од чантите со облик на полумесечина

Стиловите се менуваат од сезона во сезона, но добриот стил е вечен. Она на што повторно и повторно се восхитуваме е стилот на престилизираните Французинки. Кога станува збор за чантите, нашиот омилен моден додаток, оваа сезона шик дамите не се одвојуваат од моделот во форма на полумесечина.

Coperni

View this post on Instagram

A post shared by coperni (@coperni)


Balenciaga


Tory Burch

View this post on Instagram

A post shared by Tory Burch (@toryburch)


Rouje


Ba&sh

View this post on Instagram

A post shared by (@bashparis)Извор: elle.rs