Стил на месецот: БЕЛА БОЈА за тренди ОКТОМВРИ

Белата боја е добар избор во секое време од годината, освен кога станува збор за „оние денови“ во месецот. Всушност, да се носи бела боја во есен, кога сите се фокусираат на потемни нијанси, е навистина одлично. 

Бел дебел џембер и бели панталони, надополнети со високи потпетици и мала чантичка во црна боја, како и очила за сонце кои ја рушат монотонијата. 


Ременот може да биде во сосема друга боја, во случајов кафеава, која изгледа и повеќе од убаво на белата боја.

Октомври, ние сме подготвени, ние сме тренди!


Фото: allergictovanilla