Стил на месецот: Септември во тексас од глава до пети

Тексасот никогаш не излегува од мода, било да се работи за фармерки, кошули или јакни, овие парчиња се за сите времиња. 

Оваа сезона е популарно да комбинирате неколку парчиња тексас.

Овој тренд може да изгледа многу интересно и моќно, но треба да бидете внимателни со него, бидејќи само една грешка може целосно да го уништи целиот изглед.

Овој стил може да се комбинира и со потпетици и со рамни чевли, па затоа е погоден за опуштени прошетки, но и излегувања.

Тексас комбинезоните се многу популарни оваа сезона, така што нема да погрешите со нив.
Неколку предлози за инспирација: