Стил на месецот: Здраво СЕПТЕМВРИ!

Месец септември е полн со нови почетоци. Зошто да не биде поттик да ја исфарбате вашата коса во нова боја? На пример портокалова? 

Во септември носиме ретро кошули во светли бои и секогаш тренди- џинс!  Надополнете со накит и фенси чанта и вие сте подготвени за овој месец!