Стил на неделата: Два фустани со животински принт што се задолжителни оваа есен

Љубителките на овој доминантен дезен имаат причина да се радуваат- ваквите фустани се тотален хит оваа сезона. Леопардскиот дезен изгледа толку моќно, што луѓето нема ни да забележат што друго сте облекле.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Модните куќи веќе ги понудија своите стилски предлози во анимал принт. Ако сте љубителки на овој тренд, ќе ви биде повеќе од лесно да го пронајдете својот омилен аутфит, а ние имаме уште еден предлог во зебра принт.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

*пр објава