Стил на неделата: Фармерките кои ќе бидат хит оваа есен

Нашиот предлог за оваа работна недела изгледа вака. Изборот падна на оваа модна комбинација поради фармерките кои ќе бидат хит оваа есен. 

Може да ве интересира и : 

(ФОТО) Мора да ги пробате: Најпопуларните модни трендови на Инстаграм оваа есен