Три хороскопски знаци ќе блескаат овој ноември: Сè ќе се случува токму како што замислиле

Цветате на полето на љубовта, јасно се гледа хармонијата и рамнотежата кои на вашата душа и даваат мир и убавина

Сонцето, Марс и Меркур влегуваат во Шкорпија на 5 ноември 2011 година.

Важно е да се зачува оптимизмот затоа што кога енергијата на Шкорпијата ќе ги зароби лагуните на нашата душа, воздухот станува густ...

Кој ќе има најмногу среќа во ноември?

За Близнаците октомври е обоен од Шкорпија, имате три планети на полето на работата, што ви носи јасни и прецизни мисли и силна интуиција. Знаете точно што сакате следно. Сега не паѓате во стапиците на минатото кога станува збор за љубовта, дури имате идеја да го проширите вашето семејство затоа што вие и вашиот партнер доживувате силна страст. Само напред и не трошете време на сите работи и детали. Ги зграпчивте уздите на животот и одите напред, пишува magazinnovosti.


Следна страна