(ВИДЕО) Ѕвезди кои оделе заедно на училиште

Сигурно ни самите не претпоставувале дека некои од нивните училишни другари еден ден ќе станат познати личности, познати актери, пејачи, научници, политичари.. 

Иако, многу ѕвезди верувале дека ќе станат популарни уште во средно училиште, најверојатно не претпоставувале дека се во ист клас со идните познати колеги или колешки. 

Кои ѕвезди седеле заедно во училишните клупи, погледнете на HASHTAG.MK