(ВИДЕО) Фризура која ја направија сите девојки: Како изгледа на маж

Трендот на виткање коса со цевки стана популарен кај сите девојките во светот. Особено затоа што ги добивате посакуваните афро-локни на начин кој не ја оштетува косата.
Овој пат трендот реши да го испроба и момче со долга коса.
Неговата реакција кога ќе ги види локните ќе ве насмее.
Погледнете: