(Видео) Решение со кое ќе се ослободите од комарци, мравки и муви

Има ли нешто полошо од убод на комарец? Навистина има ... но во тој момент тоа ви се чини дека е  најлошото нешто што може да го доживеете. За да ве спасиме, ви носиме еден мал трик за да се заштитите себе си.

Многу е едноставно и се што ви треба е лимон и неколку каранфили.

Пресечете го лимонот на половина, а потоа забодете ги каранфилчињата во него. Ставете го лимонот со каранфили до креветот. Не само што ќе се ослободите од комарците засекогаш, но исто така и од мувите и мравките!