(ВИДЕО) СЕ БЛИЖИ ВЕЛИГДЕН: Eве ви уште еден начин да украсите јајца

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, можете да ја погледнете едноставната метода на боење јајца со помош на памук. 

Со газа можете да украсите јајца брзо, лесно и при тоа да изгледаат убаво. 

На рацете ставете ракавици и почнете со работа.