(ВИДЕО) СУБВЕНЦИОНИРАНИ ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ

Во рамките на Законот за поддршка на домашната музичка продукција беа потрошени илијадници евра за патриотски рефрени, за песни со кои се афирмира историјата на Македонија. Направивме топ 5 со наменски нумери кои претендираа да станат хитови. Дали имаа потенцијал, проценете сами!