Викенд хороскоп 24-25 септември: Одлични два дена за овие знаци

Лав
Иако сакате да оставите убав впечаток, тоа тешко ви поаѓа од рака. Не барајте ја вината во себе, бидејќи се однесувате сосема коректно. Не дозволувајте емотивно да се измачувате.

Девица
Се чувствувате убаво, но сакате таа состојба да ја поделите и со другите. Со партнерот ќе делите нежни моменти, но ќе имате време и за најблиските пријатели. Многу дружење, радост, веселба.

Вага
Ќе постигнете одлични резултати, но пред да тргнете во акција, процените ги сопствените можности. Дали навистина сте подготвени да вложите толку голем напор? Партнерот е тука да ви помогне.

Скорпија
Работите не се движат во посакуваната насока. Барем на момент заборавате на неуспесите и на сите непријатни моменти. Саканата личност ќе биде многу нежна спрема вас. Оставете атмосферата да се вжешти.


Претходна страна  Следна страна